Quique Setién ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Llevant que es disputarà al Camp Nou aquest diumenge. El tècnic ha valorat la mala dinàmica de l’equip granota però ha avisat que “fan moltes coses bé, tenen molt de potencial i arriben amb molta gent a l’àrea rival.”

La valoració del mercat d’hivern

El tècnic blaugrana ha vist com fins a quatre jugadors deixaven el club durant aquest mercat d’hivern. Aleñá, Carles Pérez, Wagué i Todibo han marxat i no ha vingut ningú. Un fet que “a priori” semblaria, segons Setién, que “aparentment podem pensar que ens hem debilitat”. El tècnic, però, a tornat a lloar el paper del planter: “Tenim menys jugadors però tenim el filial i els nois estan preparats. Estem veient tots els que no havíem vist i segur que ens ajudaran en cas que sigui necessari.” A més a més, Setién ha tornat a destacar el retorn de Dembélé, de qui diu que “tenim molt clar que farem un gran fitxatge amb Dembélé. Segur que ens ajudarà moltíssim i és un al·licient per tots.”

Millor una plantilla curta

Setién ha reconegut que el que pitjor porta és “fer les convocatòries i deixar gent fora. Prefereixo treballar amb menys jugadors perquè així estan tots endollats. Té un risc però és millor tenir 20 motivats que tenir 25 amb cinc jugadors que no juguen mai. Això pot fer més mal que tenir una plantilla curta.”

L’estadística i les passades

Preguntat sobre el nombre de passades i les estadístiques que deixen, el míster càntabre ha assegurat que no li diu “gran cosa. Més enllà que el fet de tenir la pilota et permet controlar més el partit i evitar que el rival et faci mal. De vegades tenir possessions intranscendents no m’agrada. Millor fer passades endavant però de vegades s’ha de jugar endarrere per moure la pilota.”

Amb totes les opcions a la Champions

Quique Setién ha avisat que els rivals farien bé de no descartar el seu equip per guanyar la Champions. “El Barça sempre és el Barça. La realitat és que estic molt convençut que serem allà i que tenim les mateixes possibilitats que la resta d’equips que competiran per la Champions.”