El Barça ha guanyat per 3-0 al Sevilla a la jornada 19 de la Primera Divisió. Amb aquesta victòria, les blaugrana sumen 50 punts a la Lliga i continuen com a líders destacades. Les culers comencen amb bon peu un mes de febrer, que es preveu molt intens, ja que es disputaran fins a tres competicions: Lliga, Supercopa d’Espanya (dijous 6 de febrer) i Champions.

El Sevilla planta cara al primer temps

El Barça ha començat el partit dominant al Sevilla, que ha sortit amb un plantejament molt defensiu. El joc s’ha situat a camp visitant des de l’inici, amb un Barça molt participatiu entre línies. La primera ocasió blaugrana ha arribat al minut 4, amb un xut massa creuat d’Oshoala des de l’interior de l’àrea petita. Tot i el domini culer, el bloc defensiu del Sevilla s’ha mantingut molt ordenat i no ha permès ocasions clares a les de Lluís Cortés durant els minuts posteriors. Les andaluses han estat a punt d’aprofitar una badada defensiva de les locals, però Paños ha aconseguit refusar la pilota a temps.

Al minut 23, Lieke Martens ha tingut una gran ocasió per obrir la llauna, però la seva rematada de cap ha estat massa tova. A la jugada següent, la mateixa Martens ha tornat a posar a prova Cata Coll, portera cedida pel Barça, des de la frontal, però la balear ha realitzat una bona aturada. El Sevilla ha millorat al segon tram del primer temps i ha tingut diversos apropaments perillosos, arribant a reclamar penal en un de les ocasions. Amb el partit més igualat, el Barça ha hagut de posar una marxa més per a imposar el seu joc. Durant els últims minuts, les culers han tingut alguna oportunitat, però Cata Coll ha continuat molt segura sota pals i ha aconseguit mantenir el 0-0.

Monòleg blaugrana a la represa

El Barça ha començat la segona part amb una marxa més que el Sevilla. Les culers han imposat el seu joc des de l’inici i les andaluses s’han tancat al seu camp. La primera gran ocasió culer ha arribat al minut 47, amb un xut de Martens, que ha aturat Cata Coll. El refús de la portera ha acabat a les botes d’Aitana, que s’ha trobat el braç d’una defensa del Sevilla en xutar a porteria. L’àrbitre ha assenyalat penal i Alexia l’ha transformat, obrint la llauna al 49 de partit. El Barça ha continuat atacant buscant augmentar la distància al marcador.

El segon gol ha arribat al minut 55, una gran assistència de Martens des de l’esquerra ha trobat el cap d’Oshola, que no ha perdonat. Les blaugrana s’han trobat molt còmodes en tot el segon període i han continuat posant a prova a una gran Cata Coll. Les culers han sentenciat el Sevilla al minut 73, després d’una bona rematada de cap de Patri, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa a la sortida d’un córner. L’ocasió visitant més clara ha estat al minut 84, després d’un xut de Kanu, que s’ha estavellat al travesser. Finalment, les del Barça han sumat tres punts davant un Sevilla que ha plantat cara al primer temps però no ha mantingut el nivell al segon. Les de Lluís Cortés han guanyat els nou partits que han disputat a l’Estadi Johan Cruyff en aquesta lliga.