camp-martinenc-confinament-070421

La decisió del govern de Catalunya per la qual a partir del 9 d’abril es tornarà al confinament comarcal no afectarà les competicions esportives ni els entrenaments dels equips amateurs o de base.

Un altre confinament amb les mateixes competicions

El decret que entrarà en vigor la matinada del pròxim divendres, 9 d’abril, que confirma que el confinament comarcal es mantindrà fins al 19 d’abril no afectarà les competicions esportives ni els entrenaments dels equips de base o amateurs, alguns dels quals (com és el cas de la Primera Catalana de futbol) ja havien començat les competicions. Ho ha confirmat el subdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado, el qual assegura que “les autoritzacions que han servit a tots els que participen en algunes de les competicions autoritzades, des dels esportistes fins als acompanyants de menors, continuen sent vàlides”.

La mobilitat per les competicions esportives autoritzades serà una de les excepcions
Sergio Delgado, subdirector de Protecció Civil

Es manté l’assistència de públic

Les noves mesures mantenen la possibilitat de l’assistència de públic a alguns esdeveniments esportius. Això sí, els seguidors i aficionats hauran de tenir en compte la mobilitat comarcal a l’hora de fer els desplaçaments. En el cas del futbol, el secretari general de la federació catalana ha assegurat que “es mantenen les competicions oficials federades i amb presència de públic amb les mesures que preveu el pla de desconfinament del sector esportiu de la Generalitat de Catalunya”.

Demanem que es mantinguin tots els protocols tal com estem fent fins ara
Oriol Camacho, secretari de la Federació Catalana de Futbol

Un cop confirmat el confinament comarcal, alguns clubs ja han anunciat la possibilitat de continuar assistint als seus estadis a aquells seguidors que compleixin amb la nova situació.