Saber a quina comarca de Catalunya pertany el municipi on vius et permetrà saber també tots els municipis pels quals et podràs moure mentre el confinament comarcal estigui vigent després de les noves mesures covid anunciades per la Generalitat per l’augment de la taxa de contagi i els nous casos de coronavirus a Catalunya.

Els municipis de la teva comarca

Per això, t’oferim aquest mapa de totes les comarques de Catalunya, amb un buscador que et permet cercar el teu municipi i saber a quina comarca pertany. I, a través d’aquesta taula que trobaràs a continuació, pots cercar qualsevol municipi de Catalunya per conèixer-ne també la comarca i cercar qualsevol comarca per descobrir tota la llista de municipis pels quals et podràs desplaçar durant la desescalada.

*Has de tenir en compte que cal escriure correctament el municipi i la comarca, incloent-hi accents, perquè el cercador pugui oferir-te una resposta.

Barcelonès, la comarca de Barcelona

Malgrat que pot semblar que la ciutat de Barcelona és molt propera a moltes altres ciutats de l’àrea metropolitana, no totes pertanyen a la comarca del Barcelonès. De fet, només cinc municipis formen aquesta comarca: Barcelona, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i l’Hospitalet de Llobregat. Per tant, si no vius o et trobes en un d’aquests municipis, no et podràs desplaçar durant el confinament comarcal.