La plantilla de l’Espanyol respira optimisme pels quatre costats, però també prudència i serenor. Aquest és el missatge que ha volgut transmetre un dels capitans blanc-i-blaus al seus aficionats. Diego López considera que estant fent bé les coses, però que encara els falta molt per aconseguir l’objectiu.

Paraula de Diego

L’experiència de Diego López en el món del futbol (16 anys al màxim nivell) és més que suficient per escoltar les seves paraules. El porter blanc-i-blau assegura que “nosaltres hem cregut sempre amb l’objectiu i que el 30 de maig estarem celebrant el retorn a Primera. Però cal ser pacients perquè el futbol és així. Els aficionats ho saben que en el futbol no pots donar res per guanyat, ni per perdut.”

És un missatge de prudència, però al mateix temps d’optimisme. Diego considera que “ens queda el més difícil i el més important i no podem donar res per fet i hem d’apressar més que mai.”

L’Espanyol afronta el tram final de la temporada (els queden 10 partits per disputar) en una situació immillorable: líders de la categoria i depenen d’ells mateixos per tornar a ser un equip de Primera. Per això, el capità afirma que “arribem al tram final en una bona situació i una bona mentalitat. Estem convençuts de l’objectiu que tenim al davant”.

Tranquil·litat en els moments complicats

Molts seguidors de l’Espanyol consideren que l’empat davant el Mirandés va ser un punt d’inflexió en l’equip de Vicente Moreno. A Anduva, els blanc-i-blaus encadenaven el tercer empat consecutiu i des d’aleshores han sumat tots els punts disputats: 12 en quatre partits. Per aquesta raó, Diego López assegura que “en una temporada el més important és el dia a dia i com hem afrontat el moments bons i els dolents i l’objectiu final de l’equip”.

Respecte a la seva continuïtat a l’Espanyol la pròxima temporada, el gallec ha assegurat que “ara el més important és l’equip i l’ascens i no tant si jo hi estic o no la pròxima temporada”.