estadi espectadors

Les competicions esportives d’àmbit català podran tornar a gaudir d’espectadors amb restriccions. Salut i Interior han informat de les mesures aprovades pel Procicat que entren en vigor dilluns, 15 de març, i entre les quals permeten que hi hagi públic sempre que tingui un seient preassignat i la distància de seguretat.

La mesura queda limitada a les competicions que no depenen d’organismes estatals o internacionals. Per tant, competicions com la Tercera Divisió o la Divisió d’Honor de Waterpolo depenen d’altres organismes perquè s’aprovi. En canvi, competicions com la Primera Divisió Catalana de futbol, handbol català o bàsquet català, sí que podrien gaudir de públic en cas que els clubs compleixin els requisits. Això ho ha confirmat la consellera de Salut en funcions, Alba Vergés, ha dit que “es reprenen les competicions esportives sub-16 i es permet que hi hagi públic a totes aquelles competicions esportives amb seient preassignat, excepte les estatals i internacionals, que tenen prohibicions d’altres organismes”.

Aforament del 50 % en exteriors

El conseller d’Interior en funcions, Miquel Sàmper, ha afegit que “en les competicions esportives, l’aforament és del 50 % en espais a l’aire lliure amb un màxim de 1.000 espectadors i del 30 % en espais tancats amb un màxim de 500 espectadors, excepte les competicions estatals i internacionals de futbol i bàsquet, que es continuen fent sense públic”

El SESE s'emporta el derbi davant el Martinenc