Homenatjar els sanitaris per la feina que suposa fer front a la pandèmia des de la primera línia. Aquest és l’objectiu de la iniciativa Amb vosaltres al capdavant, vencerem!. Una acció amb què els comerciants del Carmel i la Teixonera volen mostrar el seu agraïment als professionals de la salut de l’Hospital de Sant Rafael i de l’Hospital Vall d’Hebron. Recullen flors elaborades manualment per veïns i entitats de la zona i les regalaran al personal sanitari el dia de Sant Jordi.

La segona edició de la iniciativa

La Cristina Rizo és una de les comerciants que participa per segon any consecutiu en un homenatge als sanitaris de l’Hospital Vall d’Hebron. Entre tots els negocis implicats del Carmel i la Teixonera estan recollint flors elaborades manualment per veïns i entitats i que el dia de Sant Jordi repartiran al personal dels hospitals.

Hem penjat cartells per tot arreu i la gent està molt emocionada col·laborant-hi al màxim, hem recaptat centenars de flors”
Cristina Rizo, comerciant de la Teixonera
Moltes de les flors han estat fetes per escoles i entitats dels barris del Carmel i la Teixonera

L’any passat, en ple confinament per la pandèmia, van aconseguir repartir més de 400 roses fetes amb materials reciclats. Ara volen repetir-ho de nou amb un acte que reconegui l’esforç que estan fent els sanitaris des que va esclatar la pandèmia.

Va ser una festa molt emotiva, molt sentida i molt agraïda per a tots; i aquest any hem dit, doncs va, tornarem a repetir-ho”
Cristina Rizo, comerciant de la Teixonera

Enguany, més comerços, entitats i escoles de la zona s’han involucrat en aquesta acció organitzant tallers d’elaboració de flors i fent difusió de la campanya. Tothom qui vulgui pot aportar les seves flors lliurant-les a les botigues adherides fins al 15 d’abril.