S’esperava amb moltes ganes la resposta del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, a la denúncia feta per la Cadena SER, en què s’implicava el club i l’empresa I3 Ventures en cert missatges a les xarxes socials en els quals es criticava jugadors, exentrenadors, expresidents i precandidats a la presidència del club. Bartomeu ha decidit rescindir el contracte amb l’empresa de monitoratge.

Bartomeu: “Trenquem el contracte”

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha negat que el club tingués cap implicació en els missatges publicats per diversos comptes de Twitter i Facebook vinculats amb l’empresa I3 Ventures. Durant el seu discurs, a l’acte de lliurament del premi Vázquez Montalbán, el màxim dirigent blaugrana ha dit que “un cop hem confirmat que es van emetre missatges en què es desprestigiava jugadors, extècnics i expresidents i que, en cap cas no van seguir instruccions nostres, hem decidit trencar el contracte que teníem amb l’empresa des de l’any 2017″. També ha afegit que “perseguirem judicialment tots aquells que mantinguin que el club ha tingut alguna cosa a veure amb la publicació d’aquests missatges.”

Tot i això, Bartomeu ha afirmat que continuaran contractant “serveis de monitoratge a les xarxes socials de qualsevol àrea que afecti el club, perquè hem de saber que s’està dient del club a tot el mon i hem de preservar el Barça”.

La resposta sencera de Bartomeu a la polèmica