Crítica missatges FC Barcelona

Els afectats pels missatges crítics publicats, suposadament, per l’empresa I3 Ventures i que, segons la Cadena SER, estaven encarregats per la directiva del FC Barcelona, han fet públic el seu malestar. Des de expresidents com Joan Laporta, excandidats com Agustí Benedito o futurs candidats com Víctor Font han publicat missatges a les xarxes per demanar explicacions i, en alguns casos, la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva.

Uns missatges crítics que ja tenen resposta

Un cop la Cadena SER va fer pública la denúncia per la qual vinculava una empresa contractada pel Barça amb tot un seguit d’escrits crítics amb jugadors del primer equip, però també amb exentrenadors, expresidents i empresaris, la resposta d’alguns dels afectats no s’ha fet esperar.

El Barça va emetre un comunicat per negar qualsevol responsabilitat i implicació en els textos, però va reconèixer que sí que havien contractat els serveis de l’empresa I3ventures per publicar missatges positius del club i, sobretot, de la junta directiva, presidida per Josep Maria Bartomeu.

Malgrat aquest comunicat, que també va fer l’empresa implicada, els afectats han demanat respostes i, en alguns casos, la dimissió de Bartomeu i la seva junta directiva.

Les proves de la denúncia

Un cop fet pública la denúncia, per part de la Cadena SER, el Barça va exigir en el punt cinquè del comunicat que es rectifiqués immediatament les informacions difoses i va expressar que “el club es reserva el dret a exercir les accions legals oportunes contra qui segueixi implicant el Club en aquesta mena de pràctiques”.

En aquest comunicat, els responsables de l’emissora i del programa ‘Que t’hi jugues’ han fet públics diversos documents i un dossier de 36 pàgines on es demostra l’existència del vincle entre I3 Ventures i els comptes no oficials utilitzats per erosionar la imatge d’alguns jugadors del Barça.