El Barça ha negat de manera categòrica mitjançant un comunicat les informacions que han sortit a la llum aquest dilluns en les quals l’empresa I3 Ventures, suposadament, va publicar missatges contra jugadors, exjugadors i persones de l’entorn blaugrana. El club blaugrana admet que té contractats serveis de monitorització de xarxes socials amb l’empresa, però “nega rotundament cap relació i, encara més, la contractació de serveis vinculats a comptes de xarxes socials que hagin difós missatges negatius o de menysteniment” de persones o organitzacions amb vincles amb el Barça.

Un comunicat de cinc punts

El Futbol Club Barcelona ho ha detallat en un comunicat de cinc punts en el qual també destaca que, si aquesta informació es demostrés, “el club rescindiria immediatament la seva relació contractual i exerciria les accions legals oportunes en defensa dels seus interessos”. El club sí que explica que ha contractat els serveis de l’empresa I3 Ventures per monitoritzar les xarxes socials per tenir coneixement dels missatges positius i negatius cap al Barça i que la intenció és “protegir i preservar la seva reputació”. Per últim, el FC Barcelona exigeix la “rectificació immediata de les informacions difoses”.

Comunicat Barca I3 Ventures missatges xarxes socials

I3 Ventures també ha emès un comunicat

L’empresa I3 Ventures ha emès un comunicat a les xarxes socials en el qual també nega les acusacions de què ha estat objecte.