Bartomeu Congrés Penyes

El Barça té contractada els serveis d’una empresa (I3 Ventures) per netejar la seva imatge a les xarxes socials i l’entorn digital, segons ha informat la Cadena SER a través del programa ‘Que t’hi jugues?’. Aquesta empresa, però, suposadament, també va publicar missatges contra jugadors, exjugadors i persones de l’entorn blaugrana.

L’empresa va criticar jugadors com Messi o Piqué

Entre les persones atacades, per l’empresa, es troben els jugadors del primer equip Leo Messi i Gerard Piqué. Però també han rebut crítiques exjugadors com Xavi, Puyol o Pep Guardiola. A més de jugadors, altres personalitats de l’entorn blaugrana han rebut atacs mitjançant diversos perfils en xarxes socials. L’expresident Joan Laporta, el precandidat Víctor Font o l’empresari Jaume Roures han estat objecte de la crítica dels missatges fets des d’I3 Ventures.

Piqué empresa critica xarxes

empresa barça critica jugadors

Empresa critica Guardiola

Fons de la directiva del Barça, i sempre segons la Cadena SER, afirmen que el club s’ha gastat poc menys d’un milió d’euros a contractar l’empresa. Des del club, però, admeten que demanaven la publicació de missatges positius, però que no els agraden les connotacions que han tingut diverses publicacions.

Bartomeu empresa xarxes socials

Tota aquesta polèmica surt pocs dies després que Leo Messi critiqués Éric Abidal fa uns dies a través del seu Instagram.