El defensa de l’Espanyol Adrià Pedrosa va ser un dels protagonistes de l’empat de l’equip blanc-i-blau al camp del Sevilla. El defensa espanyolista valora positivament l’empat aconseguit diumenge: “El punt és bo. Se’ns va complicar el partit amb l’expulsió de Víctor Sánchez. A més, teníem davant un rival molt complicat que ho va donar tot i passava una mala ratxa”.

Tranquil davant la manca de protagonisme

En aquest partit, Pedrosa va ser titular en Lliga per primera vegada des de l’1 de desembre davant l’Osasuna, encara amb Pablo Machín com a entrenador. Pedrosa, però, assegura que no l’inquieta el rol de suplent: “Hi ha companys que treballen molt bé per jugar. Per a mi, aquest és un any d’aprenentatge”.

Desconcert amb l’ús del VAR

El partit no va estar exempt de polèmica per l’ús que va fer l’àrbitre del VAR. L’àrbitre va utilitzar el videoarbitratge per assenyalar la falta que va propiciar el gol de l’Espanyol. Tots els jugadors tenien entès que només es podia utilitzar el VAR si a la jugada hi havia un penal o una targeta vermella. Pedrosa es mostra desconcertat per l’aplicació que fan els àrbitres d’aquest sistema: “Sembla que en alguns partits decideixen unes coses i en alguns, d’altres. La jugada de diumenge va ser bastant polèmica. Però, al final, són ells els que decideixen”.