Barça rep vist-i-plau de la Lliga
@FCBarcelona

La Lliga de Futbol Professional i la Federació Espanyola de Futbol han donat el vistiplau al Barça per poder fitxar un davanter per substituir els lesionats Luis Suárez i Ousmane Dembélé.

Un informe i un vistiplau, favorables

Un cop es va confirmar el període de baixa del Dembélé, l’11 de febrer passat, el club va iniciar els tràmits per sol·licitar el permís necessari per poder incorporar un jugador fora del termini establert. La lesió d’Ousmane Dembélé (ruptura del tendó proximal del bíceps femoral de la cama dreta) representa una baixa de sis mesos i, per tant, el Barça podia demanar el permís. En l’informe mèdic presentat pel club ja s’informava que l’absència del jugador seria llarga i, per aquest motiu, el club demanava poder contractar un davanter fora del mercat de fitxatges.

L’arribada d’un davanter només necessitava del permís de la Lliga i la RFEF i, finalment, aquest ha arribat.

Els terminis i el nom del davanter

Un cop rebut el vistiplau, el Barça té fins el 6 de març per poder fitxar un jugador. Tot i això, des del club blaugrana ja han avançat feina i confien a poder disposar del nou fitxatge abans d’aquest dissabte, 22 de febrer, dia que el Barça s’enfrontarà amb l’Eibar al Camp Nou.

De moment, encara no s’ha fet cap nom oficial. Però des de fa dies sona amb molta intensitat el d’Ángel, davanter del Getafe, que precisament es va enfrontar amb els blaugrana en l’últim partit de Lliga disputat al Camp Nou i que va acabar amb victòria blaugrana per 2 a 1. Els altres noms que han sortit han estat els del davanter de la Reial Societat Willian José i el del Betis, Loren Morón.