Jorge Valdano, exjugador, exentrenador i periodista, ha rebut el Premi Internacional de Periodisme Vázquez Montalbán en categoria de periodisme esportiu de la 14a edició.

Jorge Valdano catorzè guanyador

La categoria de periodisme esportiu, és convocada conjuntament pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i per la Fundació Futbol Club Barcelona. Per això el lliurament s’ha fet a l’Auditori 1899 de l’entitat blaugrana i ha comptat amb la presència del president del club, Josep Maria Bartomeu. El màxim representant de la institució ha estat acompanyat pels membres de la Junta Directiva Jordi Cardoner, Emili Rousaud, Maria Teixidor, Josep Ramon Vidal-Abarca, Xavier Vilajoana i Teresa Basilio. També ha estat la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Mariàngela Vilallonga, i el fill de Manuel Vázquez Montalbán, Daniel Vázquez.

Els altres guanyadors

Aquesta ha estat la 14 edició en categoria de periodisme esportiu d’uns premis que es va iniciar l’any 2004. En aquella edició Patrick Mignon es va endur el premi. Entre els tretze premiats fins ara cal destacar els periodistes Joaquim Maria Puyal, Ramon Besa o Santiago Segurola. L’exdirector de ‘La Gazzetta dello Sport’ Candido Cannavò o el comentarista esportiu Michael Robinson. Durant dos anys no es van lliurar el premi en aquesta categoria i l’any passat va ser per a l’itlaiana Emanuela Audisio, la primera dona que guanyava el premi.