Barça - Sporting Huelva
@FCBFemeni

Nova victòria del Barça a la Lliga F. Les blaugrana, amb dos gols de Clàudia Pina i un de Graham Hansen i un més d’Esmee Brugts, s’han imposat a l’Sporting de Huelva per 4 a 0. L’equip de Jonatan Giráldez encadena setze victòries consecutives.

Domini absolut del Barça i gols a pilota aturada

L’Sporting només ha pogut resistir gairebé uns 20 minuts. Ha estat el temps que ha necessitat Clàudia Pina per fer l’1 a 0. Ha estat en un llançament de falta directa que ha superat magistralment l’estirada de Mersnik. I un minut després, l’ocasió ha estat per a Irene Paredes. Però el protagonisme en els primers minuts ha estat per a la jugadora de Montcada i Reixac. Clàudia Pina, al minut 26, ha fet el 2 a 0 després de transformar un penal per unes mans andaluses dins l’àrea.

El Barça ha dominat durant tota la primera part i les ocasions han estat constants. Al minut 28, Torrejón ha estat a punt de fer el tercer després de rematar fora una bona centrada de Corrales. Abans del descans, Esmee ha estat a punt de marcar, però la seva rematada de cap l’ha aturat Mersnik. I en temps afegit, Martina ha controlat amb el pit i la seva rematada l’ha desviat Carol quan al Johan tothom cantava el gol de la blaugrana.

El Barça amplia el resultat

La segona part ha tingut un guió molt semblant al de la primera. Als 4 minuts de la represa, Walsh ha gaudit d’una bona ocasió per marcar. Les blaugrana han gaudit d’algunes ocasions per ampliar el marcador, però sense encert de cara a porteria.

I quan han estat encertades les blaugrana, la que ha estat desencertada ha estat l’àrbitre. Al minut 69, una rematada de Dragoni ha tocat al travesser i ha botat dins de la porteria, però Elia Martínez ha considerat que no era gol. Però vuit minuts després sí que ha arribat el tercer. Gran assistència de Mariona i Graham Hansen, que avui ha estat suplent, ha fet el 3 a 0. La golejada blaugrana l’ha tancada Esme en el temps afegit amb el quart gol del Barça.