L’Europa ha deixat escapar els primers punts de la temporada al Nou Sardenya a la Segona Federació, després d’empatar a dos gols contra l’Andratx. En conjunt escapulat s’ha situat amb un 2 a 0 abans dels 20 minuts de joc amb gols de Servetti i Adri Gené, a la segona part Ordinas i Alorda han empatat el partit. Un empat que sumada a la derrota del Lleida, deixa el conjunt de Gràcia líder en solitari amb 40 punts, un punt més que els de la Terra Ferma.

Domini aclaparador de l’Europa a la primera part

L’enfrontament ha començat força bé per a l’equip de Gràcia. Al minut 6, Aliaga ha combinat amb Eslava i aquest ha centrat, Servetti dins de l’àrea petita ha rematat a plaer. L’uruguaià ha fet pujar el primer gol escapulat al marcador. El domini del joc ha estat del conjunt de Ramon Gatell en l’inici del matx amb el control de la pilota i creant diverses arribades a la porteria de l’equip balear. El segon de l’Europa ha arribat al minut 18. Jugada per banda dreta d’Aliaga que ha fet una paret amb Eslava, Aliaga ha entrat a l’àrea i ha picat la pilota per Adri Gené que només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la porteria.

L’Andratx ha pogut marcar, en una ocasió molt clara de Flaque, el seu xut ha sortit fora ajustat al pal de la porteria de Pau Torres. La resposta escapulada amb dues ocasions, una primera una rematada de cap d’Adri Gené que ha marxat fora per poc i després un xut d’Aliaga que ha marxat massa creuat. Abans del descans Adri Flaque ha rematat de cap però la pilota li ha sortit massa creuada i Aveldaño també de cap ha enviat l’esfèrica fora, cap dels dos ha pogut fer pujar el primer gol dels balears.

L’Europa perd el control del joc i l’Andratx ho aprofita per empatar

En el retorn de vestidors l’Europa ha gaudit de diverses ocasions per ampliar el marcador, Eslava amb un xut que ha marxat a corner i Àlex Cano després d’un control d’Eslava i el capità escapulat amb la punta de la bota ha enviat fora. Els balears ho han provat amb un xut de Castedo que Pau Torres ha rebutjat. Al minut 57, Vales ha estat substituït per Àlex Pla que tornava després de la lesió per un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre. Adri Gené ho ha intentat amb un xut llunya i el porter Vicenç ha enviat a corner. L’Andratx ha buscat en diverses jugades d’estratègia retallar distancia i al final li ha sortit bé.

Miguel Jaume ha tret la falta per Alorda que des de l’esquerra ha situat la pilota dins l’àrea i Ordinas ha fet el gol al segon pal. Servetti ha pogut fer el tercer, el seu xut ha estat rebutjat per Vicenç. L’empat de l’Andratx ha vingut després d’una centrada d’Adrian Garrido que ha rematat Alorda de cap. Eslava ha pogut donar la victòria als escapulats però Vicenç ho ha impedit i Victor Lazaro també ho ha pogut fer per part del conjunt balear.