El Sant Andreu ha rebut un càstig massa sever aquesta tarda a l’Estadi Rico Pérez d’Alacant. L’Hèrcules, un dels equips cridats a pujar de categoria, ha golejat (3-1) un conjunt andreuenc que ha merescut molt més del que ha acabat trobant en un dels feus més complicats de la categoria. Gorriti, que ha debut amb la samarreta quadribarrada, ha fet el gol de l’honor d’un Sant Andreu que es manté en zona de play-off, tot i encadenar la tercera derrota seguida.

L’Hèrcules s’avança al Rico Pérez

El Sant Andreu ha hagut de remar en contra des de l’inici del primer temps. L’Hèrcules ha fet l’1-0 gràcies a una rematada de Juanmi que s’ha anat enverinant fins a sorprendre Jaime, que no ha pogut evitar la diana alacantina. Lluny de fustigar-se, el Sant Andreu ha crescut amb la pilota. Els homes que dirigeix Xavi Molist han dominat durant bona part del primer temps i han disposat d’alguna ocasió per poder empatar el duel. Carlos Abad ha evitat l’empat d’Alexis en un xut de falta des de la distància i també ha blocat una bona jugada per la banda dreta de Sergi Serrano. Abans del descans, l’Hèrcules només ho ha intentat des de la distància.

Els locals sentencien i acaben acarnissant-se amb el Sant Andreu

La segona part ha estat molt dolorosa per al Sant Andreu. Tot i una bona posada en escena representada per un bon xut d’Alexis que ha aturat Abad, l’Hércules ha sentenciat el duel. En un contraatac de llibre, el potent Mendes ha fet una cavalcada per la banda, ha deixat enrere Pelegrín i ha superat Jaime amb precisió. No han passat ni tres minuts i els alacantins han fet la sentència. De la Nava ha rematat sol dins l’àrea petita i ha fet el 3-0. Sense fer gran cosa ni res de l’altre món, el potencial ofensiu de l’Hèrcules ha fet estralls al Sant Andreu. Tot i la doble bofetada, els andreuencs no han deixat de creure. Empentats per uns 200 aficionats del Sant Andreu que no han deixat d’animar durant els 90 minuts, l’equip de Molist ha venut molt cara la seva pell. Marcos Gorriti, que ha debutat amb la samarreta quadribarrada juntament amb Óscar Romero, ha fet el gol de l’honor poc després. L’ex del Cornellà ha rematat a gol una gran centrada per la banda dreta. Tot i seguir-ho intentant, l’Hèrcules s’ha defensat bé i ha sabut adormir el duel fins que el col·legiat ha xutat el final. Els alacantins tallen una ratxa de tres derrotes seguides i el Sant Andreu, que la setmana que ve rep la Nucia, està en immers en una ratxa de tres partits seguits perduts.