Continua la mala dinàmica del Muntanyesa. El conjunt de Raúl Paje, que contra el Prat havia trencat una ratxa de tres jornades sense puntuar, ha perdut contra la Rapitenca (1-0) amb un gol en pròpia porta a la segona part. L’equip de Nou Barris suma un punt en les últimes cinc jornades disputades.

Domini del Muntanyesa a la primera part

L’inici del partit no ha tingut un clar dominador. La Rapitenca, però, ha estat la primera a aproximar-se a l’àrea rival amb una bona combinació entre Titi, Mario i Jose Carlos amb el xut d’aquest últim, que ha sortit desviat. Ha estat l’ocasió més clara en la primera part d’un partit en què el Muntanyesa ha dominat més la pilota que no pas el conjunt de la Ràpita. Al descans, el marcador es mantenia amb l’empat a 0.

Els gols i les ocasions a la segona part

La segona part ha començat amb una bona ocasió per als locals. Mario, al minut 55, ha rematat una centrada d’Ian Arques i la pilota ha sortit fora fregant el pal de la porteria d’Eric Fernández. Per part de la Monta, l’ocasió de gol ha estat, en aquest tram inicial, per a Kevin Alarcón.

Després d’aquestes ocasions ha arribat el gol. I ho ha fet de la manera més cruel per al Muntanyesa. Al minut 62, una falta lateral centrada per José Carlos ha acabat dins la porteria visitant després que la defensa del conjunt de Raúl Paje hagi desviat la pilota.

El gol ha deixat tocats els jugadors del Muntanyesa, ja que un minut després l’àrbitre ha xiulat un penal a favor de la Rapitenca. Eric Fernández, però, l’ha aturat i ha evitat els segon gol dels rapitencs.

Al final, però, el marcador no s’ha mogut i el Muntanyesa encadena cinc jornades sense guanyar.

El resultat penso, fins i tot, que és just”