Athletic Club - CE Europa
@CEEuropa

El Club Esportiu Europa ha pogut sumar un punt en la seva visita a Lezama després d’empatar a 1 contra l’Athletic Club B. El conjunt de Joan Bacardit, que ha jugat el tram final del partit amb 10 jugadores per expulsió de Fati, trenca una ratxa de cinc jornades sense puntuar. Pixu i Agote han estat les golejadores del partit.

Igualtat màxima entre Athletic Club B i Europa, a la primera part

L’Europa ha sortit amb ganes de buscar el gol, però les primeres ocasions han estat per a les jugadores de l’Athletic Club B. Al minut 19, Alba ha hagut d’intervenir per evitar el primer gol de les basques. A la mitja hora de partit, ha arribat la primera ocasió espaculada. Al minut 31, Pixu ha tingut una bona ocasió amb un xut que ha aturat la portera basca.

L’Europa, a la primera part, ha tingut bones combinacions però, a l’equip de Bacardit li ha faltat definició davant la porteria local. En el temps afegit, Bové ha xutat molt alt una bona combinació escapulada.

Els gols arriben després del descans

Després d’una primera part sense gols, aquests han arribat a Lezama en el segon temps. Als sis minuts de la represa, Ibra s’ha plantat sola davant Eunate, que ha pogut refusar el xut, però Pixu ha agafat el rebot ha fet el 0 a 1. Poc ha durat l’alegria escapulada, ja que sis minuts després del gol visitant ha arribat l’empat. Agote ha tornat a posar l’igualada en el marcadora amb l’1 a 1.

L’Athletic B, amb l’empat, ha buscat el segon gol i a punt ha estat d’aconseguir-ho amb una rematada de cap bombejada que ha anat a parar al travesser de la porteria d’Alba. Al minut 68, Pixu ha xutat des de lluny, però Eunate ha aturat sense problemes.

En el tram final del partit, l’Europa ha hagut de jugar amb 10 jugadores després de l’expulsió de Fati, que ha tallat un contraatac local que deixava Agote sola davant Alba. En aquests minuts finals, Alba amb dues grans intervencions ha impedit el gol de les locals. El més clar, en temps afegit, amb una aturada espectacular sota pals a xut d’Ortega.