Ajornat partit Espanyol B - Peña Deportiva
@RCDEspanyol

L’Espanyol B s’havia d’enfrontar aquest dimecres, 28 d’abril, a la SCR Penya Esportiva en el partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase de la Segona Divisió, però dos positius en l’equip illenc han obligat la federació a suspendre de nou el partit.

Un partit marcat per la covid-19

El 18 d’abril, el RCD Espanyol B i la SCR Penya Esportiva s’havien d’enfrontar en la tercera jornada per evitar el descens a la Tercera Divisió. En aquell moment, un positiu per coronavirus entre la plantilla del conjunt illenc va obligar a ajornar el partit. La RFEF va marcar el 28 d’abril com la data nova per a la disputa de l’enfrontament.

24 hores abans de la disputa d’aquest partit, la Penya Esportiva ha confirmat que en les proves realitzades per detectar la covid-19 a la plantilla del primer equip “hi ha dos positius entre els jugadors que se sumen al registrat el 16 d’abril”.

Els positius obliguen tota la plantilla illenca a fer una quarantena preventiva de 10 dies. Per aquest motiu, els jugadors no tornaran ni a entrenar-se ni a competir fins al pròxim 6 de maig. Per tant, la Penya Esportiva no podrà jugar els partits que tenia amb el RCD Espanyol B (dimecres, 28 d’abril) ni amb l’AE Prat (diumenge, 2 de maig).

Ara, i com ha passat en tots els casos anteriors, els dos clubs queden en espera de la data que marqui la Reial Federació Espanyola de Futbol.