“Només veure com s’havia comportat el públic, allò no podia fallar”. Així de contundents han estat els integrants del grup musical Love of Lesbian —que va oferir el macroconcert sense distàncies al Palau Sant Jordi a finals de març— un cop s’ha conegut que no hi va haver “supertransimissió” entre els participants en l’esdeveniment. Només sis de les més de 4.500 persones que van assistir al concert van donar positiu per covid-19 durant el seguiment posterior al concert.

El grup ha denunciat que en els dies previs a l’actuació va rebre nombrosos missatges per les xarxes socials “en contra i desitjant que tot sortís malament”. Per això, celebren que “els resultats han estat claríssims” i consideren que “hi ha una certa venjança” en l’èxit de l’experiment.

Els músics puntualitzen que amb el concert “s’ha demostrat que el treball amb rigor i amb metodologia és positiu” i que els grans esdeveniments culturals són possibles. Per aquest motiu, asseguren que estan “orgullosos de ser part activa d’una solució” per a tot el sector de la cultura.