(ACN) El 080 Barcelona Fashion tornarà el 26 d’abril i ara també, tal com ja va passar el setembre del 2020, tornarà a ser en format 100 % digital. Segons ha informat el Departament d’Empresa en un comunicat, la decisió respon a la situació excepcional derivada de la pandèmia i, també, a la vocació del 080 “d’avançar-se als escenaris de futur per a la moda” i a una voluntat d’apropar-la “a tots els públics”. Les desfilades, per tant, es podran veure en línia, com en l’última edició.

Una de les novetats destacades és que després de dues edicions en què s’ha celebrat al Recinte Modernista de Sant Pau, ara el certamen es trasllada a La Pedrera.

15 dies per presentar les candidatures

Aquest dimecres s’han publicat les bases per participar en aquesta propera edició del 080. Els dissenyadors i marques de moda interessades poden presentar les seves candidatures a partir d’aquest dijous i durant els propers 15 dies de forma telemàtica.

El certamen de moda, està impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa. L’objectiu, segons els organitzadors és que sigui una “plataforma de moda oberta, plural, multidisciplinària i internacional” i que converteixi Catalunya “en un referent de generació de projecció del disseny en el sector de la moda”.

Aquesta serà la 27a edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. A l’anterior, s’hi van poder veure les propostes de 21 dissenyadors emergents, i d’altres, reconeguts internacionalment com Sita Murt o Custo.