El Restaurant Núria, un dels locals emblemàtics de la Rambla, ha tornat a apujar la persiana aquest dilluns, 8 de juny, a les vuit del matí, amb l’entrada en vigor de la fase 2 a Barcelona. Els propietaris del negoci, la Montse Vila i el Marcel Cortadellas, han volgut celebrar-ho amb els veïns del passeig, a qui han convidat a esmorzar.

Els propietaris del Núria animen els barcelonins a redescobrir aquest establiment de l’any 1926 i la seva cuina, i també els conviden a tornar a ramblejar, a caminar i gaudir dels racons del centre de la ciutat. En la mateixa línia, des d’Amics de la Rambla consideren que l’absència de turistes amb l’estat d’alarma és una oportunitat perquè els ciutadans recuperin aquest passeig i, precisament, prepara rutes turístiques per a aquest estiu.

Més de 90 anys de servei

El Restaurant Núria va obrir portes fa més de 90 anys i aquesta ja és la tercera generació que es fa càrrec del negoci. No tancava ni de nit ni de dia i va ser el primer establiment de la ciutat que va disposar d’assortidor de cervesa i també el primer a vendre pollastres a l’ast. L’any 2014 el restaurant es va reformar completament i se’n va recuperar l’atmosfera interior dels anys 30. També se’n va renovar la carta per apropar-la al públic barceloní.