La Maria Cinta Méndez fa balanç del ‘reset laboral’, en el qual ens ha parlat de la situació de fins a 30 persones que buscaven feina. La millor notícia és que 20 d’elles han trobat una nova ocupació, després d’haver explicat la seva història al programa.

La Núria Verdés ha trobat feina com a patronista, l’Almodis Nogués està treballant en atenció al client, la Rosa Maria Martínez ha pogut tornar a vendre als mercats, la Gemma Grau ha reactivat la seva marca de joieria, la Núria Martínez està fent pràctiques a RAC105 i l’Àlex Hernández és gestor de xarxes socials.

“Vaig tenir feina durant 10 minuts”

A més, la Maria Cinta ens porta un últim cas: el de Jordi Borràs. Aquest fotoperiodista i dissenyador gràfic, de 41 anys, va denunciar en una piulada al Twitter que havia aconseguit una feina, però que només li va durar 10 minuts.

En declaracions al ‘reset’, Borràs ha explicat que, després de fer una entrevista personal, el van trucar per dir-li que començaria a treballar en una feina de màrqueting digital. Però “va ser només un quart d’hora d’il·lusió” perquè, després de preguntar per la possibilitat de modificar l’horari per veure el seu fill i d’interessar-se pel funcionament de les vacances, el van tornar a trucar per dir-li que l’havien “descartat“. L’home ha expressat la seva “indignació” per una situació com aquesta.