sala luz de gas

Luz de Gas reobre la matinada d’aquest divendres (0 h) després que tanqués l’11 de març del 2020, tres dies abans que el Govern espanyol decretés l’estat d’alarma. El responsable de la discoteca, Fede Sardà, explica a betevé que no hi haurà venda anticipada d’entrades i, per tant, els usuaris hauran de comprar el tiquet a la porta. Diu que ho fan així per no generar problemes de devolució de diners en cas que hi hagi algú que no hi pugui accedir amb el certificat de la covid. Espera, alhora, que el primer dia de discoteca sigui tranquil, perquè no és cap de setmana, i preveu que s’arribi a un 50 % de l’aforament.

Afirma que el local ho té tot a punt i controlat per obrir i fer complir les mesures per la covid, com l’ús de la mascareta quan no es consumeix. Per recordar les mesures que han de seguir els usuaris hi haurà cartells informatius i també apareixerà el missatge de la mascareta a la pantalla de la discoteca.

“Demostrarem que hi ha control a les sales”

Segons Sardà, hi haurà control a Luz de Gas: “Demostrarem que hi haurà control a les sales perquè volem seguir oberts”. Diu que demostraran que fan complir les mesures i que tothom hi accedirà amb el certificat de la covid emès per Salut. Espera que en menys d’un mes l’aforament als interiors de l’oci nocturn arribi al 100 %.

L’empresari assegura que durant aquests mesos de tancament han rebut alguna subvenció, però que “amb el pas del temps es dilueixen”. Explica que s’han endeutat i que esperen pagar els crèdits amb la tornada a la feina.

Aquest dijous de matinada ha obert una altra de les discoteques insígnia de Barcelona, Razzmatazz, amb totes les entrades venudes.