La discoteca Razzmatazz reobre aquesta matinada (00.30 h) amb tot venut després de 82 setmanes tancada per la crisi de la covid-19 i les restriccions que s’havien imposat. El 8 d’octubre van obrir les discoteques en horari prepandèmia, però la sala de festes va decidir obrir portes. Razzmatazz torna amb la programació habitual: els dimecres, El dirty; els dijous, Mandanga; i divendres i dissabtes, les sessions de Razzmatazz Clubs. Les entrades per accedir al local es venen únicament de forma anticipada i es poden comprar al web de l’empresa.

Entrades exhaurides fins divendres

Lluís Torrents, codirector de la sala, ha confirmat a betevé que també s’han exhaurit les entrades per a les nits següents (matinada de divendres i dissabte) i que en queden poques per al diumenge. Durant el primer cap de setmana amb les discoteques obertes molts locals barcelonins també han fet ple.

Torrents assegura que hi havia moltes ganes de reobrir, perquè “fem una funció cultural però també social”. Assegura que “la carència d’aquests espais d’oci generarà problemes de salut mental entre els joves”. Diu Torrens que amb el tancament d’aquests locals s’ha “tallat el creixement i evolució natural” d’aquest col·lectiu, que necessita espais de gaudi. “Recuperar aquesta normalitat és bàsic”, ha reblat.

En el compte de Twitter, l’empresa explica que únicament es pot accedir al local amb el certificat de la covid o una prova diagnòstica negativa i agraeix el caliu dels seguidors que aplaudeixen que puguin tornar a la sala. Razzmatazz ha publicat a les xarxes socials com és el certificat de la covid que té validesa per accedir a les seves instal·lacions i un document FAQS per saber què es necessita per entrar.

Espera que la limitació d’aforament al 70 % finalitzi en dues setmanes

Torrents espera que la limitació d’aforament al 70 % en els interiors dels locals d’oci nocturn s’elimini en un màxim de dues setmanes per poder funcionar al 100 %.

Luz de Gas obrirà la nit de dijous a divendres

Luz de Gas obrirà la matinada de dijous a divendres (a les 00.00 h). El responsable de la discoteca, Fede Sardà, explica que la venda d’entrades es farà únicament a taquilles per evitar problemes de retorn de tiquets en cas que hi hagi algú que no pugui accedir amb el certificat covid. Espera, alhora, que el primer dia de discoteca sigui tranquil perquè no és cap de setmana. Afirma que el local ho té tot a punt i controlat per obrir i fer complir les mesures covid, com l’ús de la mascareta quan no es consumeix.