El rei Felip VI i el president de la Generalitat, Quim Torra, han coincidit aquest divendres a la inauguració de l’Automobile Barcelona, que enguany arriba al centenari amb rècord de marques participants. Torra no ha rebut el monarca en el besamans que s’ha fet a l’entrada a la Fira de Barcelona, però tots dos s’han saludat donant-se la mà abans de fer-se la foto de família. Felip VI i Torra s’han situat de costat, però no han parlat.

Durant el dinar de commemoració del centenari, han segut a la taula presidencial, i després han visitat junts el saló. També hi han assistit, entre d’altres, la ministra d’Indústria, Reyes Maroto, la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i membres del Govern, com la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i la de Presidència, Meritxell Bundó.

Torra i Felip VI no coincidien des del sopar d’autoritats del Mobile World Congress. En la inauguració oficial, el president català va plantar la comitiva amb el monarca quan es va dirigir al pavelló d’Espanya que hi havia al saló.