automobile barcelona 2019

L’Automobile Barcelona 2019 —també conegut com a Saló de l’Automòbil 2019— serà un esdeveniment que marcarà història en l’edició que en celebra el centenari. És la fira més antiga que es manté a l’estat. Es farà de l’11 al 19 de maig al recinte firal de Montjuïc. Aquest 2019, l’Automobile Barcelona arribarà amb moltes novetats, sobretot pel que fa als cotxes intel·ligents.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Provar els cotxes autònoms sense volant a l’Automobile Barcelona 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/economia/cotxes-autonoms-sense-volant-automobile-barcelona-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Novetats de l’Automobile Barcelona 2019

Encara és d’hora per saber amb quines novetats ens sorprendran les marques. Ara bé, n’hi ha una que destaca i que no deixarà indiferent el visitant. El públic podrà provar els cotxes autònoms d’última generació que funcionen sense conductor i que ja no incorporen el volant. L’electrificació dels automòbils serà una de les temàtiques estrella d’aquesta edició.

salo automobil barcelona 2019

Activitats de l’Automobile Barcelona 2019

  • Motorshow: l’àrea on es podran veure les marques i tots els nous models de cotxes.
  • Connected Street: espai a l’aire lliure on els visitants podran experimentar les noves tecnologies que ofereixen les marques automobilístiques. Aquí es podran provar els cotxes autònoms.
  • Road to 100: un programa d’activitats per conèixer els 100 anys d’història del saló. Hi haurà un espectacle visual i immersiu que repassarà el centenari i la relació de Barcelona amb el sector automobilístic. A la vegada el visitant podrà veure una exposició de cotxes històrics. Cada vehicle que s’exposi representarà una dècada.

L’Automobile Barcelona va començar a caminar al Turó Parc, després va fer-se al Palau de les Belles Arts del Parc de la Ciutadella i des de fa anys se celebra a la Fira de Montjuïc.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Normativa dels cotxes per circular per Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/normativa-cotxes-contaminacio-barcelona-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Marques a l’Automobile Barcelona

En aquesta ocasió es batrà un nou rècord de participants amb 45 marques automobilístiques previstes (un increment del 50 % respecte l’última edició) i amb el retorn de mites com l’empresa Hispano-Suïssa. Hi participaran les següents companyies de cotxes: Abarth, Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Fiat, Fiat Professional, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Piaggio Professional, Porsche, Renault, Rolls-Royce, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen i Volvo.

Entre els 130 expositors presents hi ha empreses relacionades amb la indústria com Repsol, Iberdrola, RACC, Servei Català de Trànsit i Circutor.

La incorporació de més firmes i més activitats ha obligat el certamen a ocupar pràcticament tota la Fira de Montjuïc. Aquesta vegada hi haurà expositors també als pavellons que toquen més al cantó muntanya (Palaus 2 i Z6).

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Història del cotxe a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/historia/historia-cotxe-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Entrades i horaris del Saló de l’Automòbil 2019

Les entrades per accedir al certamen es poden comprar al web del saló. Mentre se celebri l’esdeveniment el públic podrà comprar-les també a les oficines de la Fira de Montjuïc.