Automobile Barcelona

L’edició de l’Automobile Barcelona 2019 comporta importants alteracions de trànsit al volant del recinte firal de Montjuïc. Aquest any hi exposen 44 marques automobilístiques, una xifra rècord que provoca que el saló ocupi pràcticament tot el recinte firal, també els pavellons situats al cantó muntanya. Com a conseqüència d’això hi ha talls de trànsit al voltant del perímetre firal. La primera de les restriccions serà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, que quedarà tallada al trànsit a les 23 h de dilluns, 6 de maig. Una estona més tard, a partir de la mitjanit, també quedarà tancada la circulació de les avingudes de Rius i Taulet i Francesc Ferrer i Guàrdia.

Talls de trànsit:

  • Avinguda de la Reina Maria Cristina: del 6 de maig al 22 de maig
  • Avinguda de Rius i Taulet: del 7 al 21 de maig
  • Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia: del 7 al 21 de maig

A partir del 21 i fins al 24 de maig la circulació a l’avinguda de la Reina Maria Cristina encara quedarà restringida a un carril de circulació per sentit.

Automobile Barcelona

Prohibicions per aparcar

A banda de les afectacions en el trànsit, la celebració de l’Automobile Barcelona també generarà problemes per aparcar en aquesta zona. Fins al 24 de maig està prohibit estacionar a les avingudes que envolten la fira, és a dir, les de Maria Cristina, Rius i Taulet i Francesc Ferrer i Guàrdia. A més, a partir d’aquest dilluns, 6 de maig, també està prohibit l’estacionament a la carretera de la Bordeta, al costat mar, entre la Gran Via de les Corts Catalanes i el carrer de Sant Roc.