Presentació del Rebuild 2020

(ACN) Barcelona ja es prepara per acollir el Rebuild, el primer congrés que se celebrarà a la ciutat des de la declaració de la pandèmia del coronavirus. La fira, presentada aquest dimarts, se celebrarà entre el 29 de setembre i l’1 l’octubre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Des de l’organització del Rebuild asseguren que ja hi ha més de 5.000 persones acreditades i preveuen que la xifra arribi a les 7.000. Tot i que el nombre d’assistents és lleugerament inferior al de l’any anterior, la responsable d’esdeveniments de Rebuild, Gema Traveria, considera que la dada és “molt bona malgrat la situació actual”. Per altra banda, l’edició d’enguany serà totalment sense contacte i se seguiran els protocols de seguretat marcats pel Procicat.

A finals de febrer ja es van cancel·lar els esdeveniments que s’havien de celebrar al CCIB, com el congrés de dermatòlegs, que havia d’acollir 600 professionals. L’ONG World Central Kitchen ha utilitzat l’espai del CCIB per cuinar 5.000 àpats diaris des que va esclatar la crisi sanitària del coronavirus.