pisos luxe seu convergencia cdc barcelona

L’empresa immobiliària dedicada als pisos de luxe Lucas Fox ha iniciat la venda d’un complex de pisos d’alt nivell a tocar del passeig de Gràcia amb la Diagonal, just al davant de la històrica Casa Comalat. La finca està situada al número 331 del carrer de Còrsega, on hi havia l’antiga seu de Convergència Democràtica de Catalunya, i tindrà 19 habitatges distribuïts en vuit plantes. Els pisos costen des d’1 M € fins a més de 10 M €.

El 2015, el grup inversor Platinum Estates va comprar l’edifici. Ara, s’està rehabilitant la finca per convertir-la en habitatges, que van des dels 94 m² —els d’una habitació— fins als 469 m² —l’àtic de quatre habitacions que té terrassa i piscina privada.

Habitatges pensats per a la burgesia catalana

Segons la companyia immobiliària, els pisos estan pensats per atreure la burgesia catalana: famílies de gran poder adquisitiu que viuen a Barcelona i volen estar al centre de la ciutat amb tots els luxes. El projecte ofereix àrees comunes amb “spa”, gimnàs i un jardí interior, i es ven com un projecte d’habitatges saludables. L’empresa descriu aquest complex residencial com un “oasi” al bell mig de Barcelona.

Sergi Pérez, director d’Obra Nova de Lucas Fox, assegura que les vendes en el mercat de luxe es mantenen perquè hi ha pocs habitatges i en canvi sí que hi ha una demanda elevada. Els pisos de Còrsega, 331 estaran llestos el darrer trimestre del 2024.