pisos luxe Can Raventós

Els promotors dels pisos de luxe que s’han de construir a la històrica finca de Can Raventós, al barri de Sarrià, no afluixen. Malgrat els intents del veïns per salvar el jardi i la finca del carrer de Bonaplata, el fet és que els constructors començaran el proper 18 de setembre a fer visites amb les persones interessades a comprar-los, segons avança el diari digital ‘El Jardí’. Com a reclam, la pàgina web de Corp, la promotora, ha penjat una galeria de fotografies amb imatges virtuals de com serà l’edifici i l’interior dels habitatges. De moment, es posen a la venda 15 pisos d’un, dos i tres dormitoris, i amb pàrquing de cotxe, moto i traster.

“Viure a Sarrià, un símbol d’exclusivitat”

Els promotors també han fet un extens dossier en què expliquen les característiques dels pisos i fan especial esment al barri de Sarrià, on estan ubicats. “És molt més que un barri de Barcelona, és un estil de vida”, asseguren. I afegeixen: “És el barri de prestigi per antonomàsia, la història eterna de la zona alta, i continua sent el súmmum de l’exclusivitat“. “Viure a Sarrià és un orgull a l’abast de pocs,
un símbol d’exclusivitat”, conclou la promotora a l’adreçar-se als possibles clients.

Els veïns continuen lluitant per salvar el jardí

Mentre la propietat canta les excel·lències del barri, els veïns continuen lluitant per evitar que s’hi construeixin els pisos de luxe i salvar la finca i el jardí de Can Raventós. Fa uns dies es van reunir amb l’Ajuntament de Barcelona, que s’ha compromès a reunir-se amb la propietat si aquesta els ho demana amb la intenció d’aconseguir una permuta que salvi l’espai.

El que, de moment, no han pogut evitar és que es comencin a talar els arbres del jardí.