La façana del Mercat de la Boqueria s’il·lumina durant aquestes festes de Nadal amb més de 300 metres de llums per donar la benvinguda a la ciutadania. Un arbre gegant i elements nadalencs a les diferents parades complementen la decoració del mercat. Tota la il·luminació és de sistema LED i de fil lluminós de baix consum. “La il·luminació nadalenca del mercat és una eina essencial per a potenciar el teixit comercial de Ciutat Vella i, en concret, de la Rambla, durant aquestes festes“, afirma Jordi Mas, president de la Junta de Comerciants del Mercat de la Boqueria.

A més, i per setè any consecutiu, els alumnes de segon del cicle d’il·lustració de l’Escola Massana han estat els encarregats de dissenyar el cartell de Nadal del mercat. La guanyadora ha estat l’obra de Judit Pesquero.

Els comerciants afronten la campanya “amb il·lusió”

Després de dos anys marcats per la pandèmia de la covid-19, enguany els comerciants del mercat afronten la campanya de Nadal amb il·lusió i estan preparats, diuen, per oferir a la ciutadania productes de qualitat per vestir les seves taules. Cal destacar que, excepcionalment, el mercat romandrà obert diumenge, 18 de desembre, perquè la clientela pugui ultimar les compres nadalenques.

Un desembre ple d’activitats i regals per als clients

Aquest dissabte, 17 de desembre, el mercat organitza un taller de cuina amb degustació amb el xef Fran López, del restaurant Xerta. L’activitat s’emmarca en el cicle Gastroboqueria, una sèrie de sessions de cuina amb grans xefs o comerciants del mercat que presenten les seves propostes gastronòmiques o els seus productes. I dilluns, 19 de desembre, el mercat retrà homenatge a Jean-Louis Neichel, xef del
restaurant Neichel. Aquesta activitat s’emmarca en el Consell de Savis, un cicle d’homenatges a figures destacades de la gastronomia i la restauració que han marcat tendència en la cuina catalana.

Notícies del Nadal 2022