La periodista Maria Cinta Méndez ens explica al programa “reset”, de betevé, el cas de la Núria Franco, una jove de 34 anys que és a l’atur i busca feina com a secretària de direcció. Fa 10 anys que treballa en aquest sector, però ara creu que serà difícil recuperar la feina, ja que depèn d’esdeveniments i viatges, un fet que “s’ha retallat molt” per la pandèmia.

La Núria admet que les xarxes socials són una bona eina per buscar feina, però també  recela que tothom ho pugui saber tot sobre la seva vida i la seva feina. Per tant, prefereix enviar el currículum presencial a publicar-lo per internet. Tot i això, també creu que són una bona eina, “sobretot Twitter, on hi ha un sentiment de comunitat”.

“Sento angoixa, però intento ser positiva”

Franco admet que “sent incertesa i angoixa”, però intenta ser positiva per afrontar la situació. D’altra banda, confessa que si no troba feina en un mes es plantejarà fer un màster o un curs per enriquir més els estudis. Ara bé, no tot és fàcil ja que creu que per accedir a un curs haurà de demanar ajuda als pares “i no és el que vull”.