(ACN).- La multinacional tecnològica Indra ha decidit abandonar les oficines del carrer de Tànger, al 22@ de Barcelona, i traslladar els 830 treballadors que hi ha actualment a un edifici del complex Inneo de Sant Joan Despí.
Fonts de la companyia han explicat a l’ACN que un dels motius del canvi és l’elevat preu del lloguer de l’immoble del districte barceloní, així com també la intenció de guanyar eficiència “reagrupant equips de treball” a les noves oficines de Sant Joan Despí. Hi treballaran 1.200 empleats dels 3.100 que Indra té en l’àmbit de Barcelona. Actualment l’empresa també té llogades dues oficines més al Poblenou i una altra a la Torre BCN, a tocar de la plaça de Cerdà.

L’operació d’arrendament d’oficines més gran del 2018

L’acord per traslladar-se a Sant Joant Despí s’ha tancat amb el fons alemany Freo, qui ha assegurat que es tracta de la major operació de lloguer en el mercat d’oficines de Barcelona d’aquest 2018. Concretament, es tracta d’11.314 metres quadrats de superfície on Freo invertirà vuit milions d’euros. La previsió és acabar la reforma a finals d’any. Serà aleshores quan Indra es podrà traslladar a la localitat del Baix Llobregat.