sorteig loteria nadal 2022

Ja està gairebé tot a punt per al sorteig de la Loteria de Nadal 2022. La rifa del 22 de desembre preveu repartir milions d’euros a aquells jugadors que tinguin els dècims més agraciats. En qualsevol cas, la rifa és una tradició, i també ho és per a algunes famílies seguir-la en directe des de casa. A continuació et detallem l’horari i on veure la Loteria de Nadal 2022.

Horari de la Loteria de Nadal 2022

La Loteria de Nadal del 2022 començarà, tal com ho ha fet els anys anteriors, a les 8.30 h amb el procés de constitució, però l’extracció de boles no serà fins més tard, a les 9 h. Des d’aleshores, podràs seguir en directe el sorteig per diversos canals… i ja t’informem que un en serà betevé, que emetrà un programa especial.

La rifa sol allargar-se durant tot el matí i finalitza quan s’extreu l’últim premi del bombo.

On veure la Loteria de Nadal del 2022?

Molts mitjans de comunicació opten per retransmetre la Loteria de Nadal del 2022, davant del gran interès que desperta entre la ciutadania. Vols saber on veure-la? A betevé, a partir de les 9 h, farem un programa especial que s’emetrà a la TDT i, també al web beteve.cat, amb un seguiment minut a minut de l’última hora del sorteig.

Molts mitjans reben el senyal de la Loteria de Nadal i, per tant, no és pas difícil poder-lo veure en diverses plataformes com la ràdio, la televisió o internet.

Què vols saber de la Loteria de Nadal 2022?