L’exposició de fotografia “Retrats de la gent del barri” arriba aquests dies a les botigues del Parc i la Llacuna i al Centre Cívic Parc Sandaru. Són un conjunt de retrats de veïns de la zona fets per vuit fotògrafs diferents. La iniciativa, de l’espai creatiu Quei15, vol dinamitzar la vida social, cultural i comercial del barri. Aquesta és la tercera edició de la mostra, que espera tenir més suports, sobretot en l’àmbit institucional, de cara al futur.

Fotografies per fer barri

Una cinquantena de veïns, en alguns casos també comerciants, i vuit fotògrafs diferents han participat en una macrosessió que es va fer  fa uns mesos, en un sol dia, després d’una convocatòria prèvia. D’aquí van sorgir els retrats que ara es poden veure als comerços. El Centre Cívic Parc Sandaru és el centre de l’exposició però la idea dels organitzadors és que cada cop les botigues tinguin més protagonisme. Aquest any, per exemple, hi ha vuit fotografies a l’equipament i hi ha botigues que en tenen fins a tres.

La iniciativa “Retrats de la gent del barri” arriba aquest 2018 a la tercera edició, amb cada cop més adeptes. Potser ajuda que els participants s’enduen una còpia del retrat, fet a l’estudi de l’espai creatiu Quei15. Pels botiguers també és interessant perquè, expliquen, facilita que clients que no són habituals entrin al seu comerç. Els impulsors asseguren que repetiran l’any vinent i que la mostra està cada cop més consolidada però també que esperen tenir més suports, sobretot en l’àmbit institucional.