(ACN) L’estanc situat al número 456 del carrer de Muntaner està d’enhorabona. Veïns i veïnes s’acosten a l’establiment per felicitar l’encarregat, Joan Borés, venedor del número guanyador del primer premi de la Grossa de Cap d’Any. “He venut premis del 6/49 o del Rasca, però és la primera vegada que reparteixo un premi tan gran com aquest”, ha assegurat en declaracions a l’ACN. En total, ha venut dos bitllets del número 26845 del sorteig de la Grossa, dotats de 200.000 euros cadascun. “Estic molt feliç perquè el premi dona felicitat als nostres clients, que són els qui ens ajuden a seguir amb el negoci”, ha afegit.

De moment, es desconeix qui són els afortunats. “Possiblement el número el vaig fer jo”, ha afirmat Borés. Segons explica, molts clients volen números que acabin en dues xifres concretes, però demanen a l’encarregat de l’establiment que n’esculli els tres primers. “Podria ser que hagi passat una cosa similar”, ha explicat Borés. Tots els números de la loteria del local s’han venut a través d’un terminal, és a dir, virtualment.

Vendes de 25.000 € per la Grossa

El local del Joan i la seva cosina, la propietària, és un dels que més números de loteria venen a Barcelona. En concret, per la loteria de la Grossa de Cap d’Any han facturat prop de 25.000 euros. Per celebrar-ho, en Joan i un representant de la Loteria de Catalunya han obert una ampolla de cava i han fet un brindis. Poc després, s’han encarregat que el cartell que anuncia el primer premi estigués “ben visible”, amb l’esperança de continuar “repartint sort” els pròxims anys.

Més premis al Barcelonès

El sorteig d’aquest 31 de desembre també ha tocat en altres punts del Barcelonès. En concret, el segon premi de la Grossa de Cap d’Any, el 22418, ha tocat en un estanc del número 271 del passeig de Maragall, a Barcelona.

El primer quart premi del sorteig, de 10.000 euros, també ha tocat a Barcelona, així com el primer i segon cinquè premis, dotats amb 5.000 euros cadascun.