grossa cap any 2019

Els números de la Grossa de Cap d’Any 2019 es poden comprar fins a una hora abans del sorteig. Les 100.000 butlletes per al sorteig de la Grossa de Nadal, que se celebra el 31 de desembre, es poden adquirir als establiments habituals (als punts de venda de la xarxa de Loteries de Catalunya i a alguns supermercats). El sorteig de la loteria de Nadal a Catalunya creix aquest any, ampliant el nombre de números a la venda i mantenint els premis i l’import d’aquests.

Premis de la Grossa per Nadal 2019

La Grossa de Cap d’Any 2019 posa a la venda fins a 100.000 bitllets, 20.000 números més respecte a l’edició passada. Cada bitllet de la Grossa de Cap d’Any té un preu de 10 euros. La loteria de Nadal catalana repartirà cinc grans premis:

  • 200.000 euros per la grossa, el primer premi (per cada bitllet)
  • 65.000 euros per al segon premi (per cada bitllet)
  • 30.000 euros per al tercer premi (per cada bitllet)
  • 10.000 euros cadascun dels dos quarts premis (per cada bitllet)
  • 5.000 euros per cadascun dels tres cinquens premis (per cada bitllet)
  • es mantenen els premis per a les terminacions anterior i posterior de cada número premiat.

En total hi haurà fins a 850.000 bitllets que podran obtenir algun premi.

Barcelona, premiada al sorteig de la Grossa

Durant l’edició de l’any passat, el sorteig de la Grossa de Cap d’Any va premiar Barcelona. Van caure tres milions d’euros a Santa Caterina, i una part del tercer premi a Gràcia. El 2017 també va tocar una part del segon premi a la ciutat.

L’anunci de la Grossa 2019

L’anunci de la Grossa de Cap d’Any no ha passat desapercebut. L’espot convida a comprar la loteria de Nadal amb una posada en escena habitual: una persona escoltant com en parlen a la ràdio, però amb un toc d’humor que el diferencia de l’anunci habitual. Una senyora de 80 anys, la Neus, n’és la protagonista. Quan se n’adona que ha guanyat el sorteig de la Grossa i va a explicar-li al seu marit. Ell no li respon bé quan el crida i ella decideix no explicar-li-ho. L’anunci, que porta per lema ” Feliç vida nova”, llavors, acaba dient: ” Comparteix-la, o no”.