El The Shopping Night Barcelona 2018 arriba enguany a la novena edició, i se celebra al passeig de Gràcia aquest dijous 22 de novembre. Serà la primera vegada que es faci la vigília del Black Friday. Més de 50 establiments comercials participen en l’esdeveniment i estaran oberts fins a la mitjanit per tal que els ciutadans avancin les compres de Nadal. La festa coincideix amb l’encesa oficial dels llums de Nadal.

The Shopping Night ofereix platets especials de reconeguts xefs dels restaurants i hotels del passeig, amb escenaris per gaudir en directe de la música dels últims anys. Totes les activitats programades transcorren en el tram del passeig de Gràcia entre la Gran Via i l’avinguda Diagonal.

Degustacions culinàries de Nadal a 7 €

El The Shopping Night Barcelona 2018 espera que l’oferta gastronòmica capti a molt públic. Per això, són molts els hotels i els restaurants que participen en la jornada festiva. Aquests convidaran al públic a fer una ruta de platets que inspirats en la cuina tradicional nadalenca. Els plats tenen un cost de set euros i inclouen una cervesa. Més informació sobre els plats i els restaurants participants, aquí.

ruta platillos shopping night barcelona 2018

Els comensals poden tastar l’escudella de Carme Ruscalleda i el caneló de Nandu Jubany, entre d’altres xefs de renom. Els establiments -confirmats fins ara- que ofereixen la degustació són: Hotel Alma, Hotel Almanac, Cafè de la Pedrera, Hotel Casa Fuster, Hotel Claris, Hotel H10 Mimosa, Hotel Monument, Restaurante Solomillo, Hotel The One Barcelona i Vinoteca Torres. Aquesta oferta a preus reduïts durarà des del dijous 22 a la nit i fins el 25 de novembre al vespre.

shopping night xefs carme ruscalleda

7 escenaris amb música en directe

La d’aquest any vol ser una festa de les compres amenitzada amb molta música en directe. S’han instal·lat set escenaris al llarg del passeig en els encreuaments amb Rosselló, Provença, Mallorca, València, Aragó, Consell de Cent, Diputació i Gran Via. El públic té l’oportunitat de fer un recorregut cronològic i escoltar música des de la dècada dels anys 20 fins a l’actualitat. Bandes sonores de cinema, ritmes llatins i també pop-rock, entre d’altres. També hi haurà l’actuació musical de Beatriz Luengo, guanyadora del Latin Grammy Americà i MS Nina, un referent de la música reggaeton.

Consulta el programa complet i els horaris de cada concert, aquí.

Shopping night Barcelona globus

Hi ha més activitats programades. Destaca un mercat de vinils, un photocall, un mural de grafits, i la presència de diferents “foodtrucks” per triar entre una varietat d’aliments.

Un esdeveniment amb una llarga trajectòria

En la darrera edició la temàtica triada va ser la Gauche Divine, el moviment intel·lectual i artístic de la Barcelona dels anys 60 i 70. Com ja passa habitualment es van organitzar activitats, música en directe i fins i tot un espai destinat a la gastronomia. De fet, l’esdeveniment de l’any passat va córrer el risc de no fer-se perquè fins el darrer moment l’organització no trobava patrocinadors a causa, van dir, de la situació d’incertesa política sobre el procés sobiranista.

The Shopping Night Barcelona 2018 es podrà seguir a través de les xarxes socials amb les etiquetes #TSNB2018 i #theshoppingnightbarcelona.