Tens pensat celebrar el Cap d’Any 2018 a Barcelona? A continuació trobaràs un recull de les diferents festes populars organitzades a la ciutat per acomiadar el 2018 i donar la benvinguda al nou any, el 2019.

  • Cap d’Any a l’avinguda de la Reina Maria Cristina (gratuït)

La celebració més multitudinària del Cap d’Any a Barcelona es produeix a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, a Montjuïc. Com cada any, des d’aquí es farà l’espectacle de llum, aigua i focs artificials, en un espai format per la Font Màgica de Montjuïc i les Torres Venecianes. Aquest 2018, el xou anirà a càrrec de la companyia francesa Groupe F. Així es va viure l’any passat. L’espectacle durarà 30 minuts. Horari: començarà a les 23.45 h, però a partir de les 21.30 h ja hi haurà música i ambient.

  • Cap d’Any al Poble Espanyol

El Poble Espanyol acollirà per 30è any consecutiu una gran festa per Cap d’Any, una alternativa, també amb força afluència, a Barcelona. La festa de la nit de Cap d’Any durarà, aquí, fins a les 6 del matí. Hi haurà tres espais: l’Hivernacle de la plaça Major, la carpa i la zona VIP. Horari: des de les 22.30 h a les 6 del matí.

Les entrades es poden adquirir a partir dels 35 euros i n’hi ha de diversos tipus. Per comprar-les o per a més informació, aquí.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Més activitats del Nadal 2018 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/nadal-2018-barcelona-activitats/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

  • Cap d’Any a la sala Luz de Gas

Una altra festa és la que s’organitza a la sala Luz de Gas. Les entrades generals es poden comprar per 35 euros. Horari: a partir de la 1 h.

  • Cap d’Any a Razzmatazz

Una altra possibilitat en una sala de festes és celebrar-ho a Razzmatazz. Han preparat diverses sales amb música diversa: Amable & Legoteque, Baldo (all night long), La Rara House Classics: Chicletol + TVMNSTR + Lovers, Mini Dirty: Purpur & Perotutehasvisto + Dancers, Will Blake & Santruja. Horari: a partir de les 22.30 h.

razzmatazz cap d'any 2018

  • Cap d’Any a la Fira Gran Via 2

Celebra el cap d’any amb una nit plena de música. 12 hores ininterrompudes de concerts, zona per sopar amb ‘foodtrucks’, raïm i cotilló. Alguns dels grups que actuaran són Zoo, Mala Rodríguez, Doctor Prats, Iseo & Dodosound, La Sra Tomasa, Aba Shanti, Sista Habesha, Balkan Paradise Orchestra o Adala. Mestissatge, reggae i hip hop! A partir 30 €. Horari: de 19 h a 7 h.

  • Cap d’Any al Foment Hortenc

El Foment Hortenc organitza la seva particular festa de cap d’any, que començarà a les 21.30 h. En aquest punt del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou hi haurà sopar, ball i ressopó acompanyat de molta música, a càrrec de Soundserveis Disco. Més informació aquí.

  • Cap d’Any a la Sala Vol

“Festa de Cap d’Any amb Dj Manager i Ultra-Local DJ”

L’entrada al nou any 2019 també es pot celebrar a la Sala Vol, al carrer de Sancho de Àvila. Ho faran a partir de la 1 de la matinada amb DJ Manager i Ultra-Local DJ.

  • Cap d’Any al casal de barri Font d’en Fargues

El casal de barri Font d’en Fargues organitza un any més una festa popular. Hi haurà concert d’Angangas i DJ Walls a partir de les 00.30 h i fins a les 4.00 h de la matinada.

  • Cap d’Any infantil al Centre Cívic Baró de Viver

No saps on celebrar el Cap d’Any 2018 a Barcelona amb nens? Ho pots fer des de ben d’hora el 31 de desembre, a la festa organitzada al Centre Cívic Baró de Viver, que aquest any estarà amenitzat amb l’espectacle de circ Envà, de la companyia Amer i Àfrica. Horari: a les 11 h (gratuït).