Aquest any els números més venuts són els que acaben en 20. Però també aquells que guarden alguna relació amb la pandèmia. Els que ja estan esgotats ara mateix són el 14320 i el 21620 que coincideixen amb les dates de l’anunci del confinament i el desconfinament que es van fer al març i al juny, respectivament.

Llargues cues per la covid-19

Veure cues de gent al carrer crida l’atenció en aquests temps de pandèmia. Aquests dies se’n produeixen algunes de força cridaneres just davant de les administracions de venda de loteria. Es formen principalment perquè dins dels locals no es permeten aglomeracions i els clients han de mantenir un metre i mig de distància entre ells. 

Un inici de vendes optimista

Les dues administracions de loteria més conegudes de Barcelona, el Gato Negro del carrer de Pelai i la Valdés, al bell mig de la Rambla, es mostren força optimistes. En comparació amb el 2019 les vendes per finestreta són força semblants i on han notat un augment considerable és en la compra en línia.

Canvis d’hàbits

En el cas del Gato Negro, on sí que han percebut una baixada important ha estat en la venda de participacions als bars, segons el propietari de l’administració, Teo Baró. Abans de la pandèmia, els bars eren els grans animadors de la venda de dècims de loteria entre el gran públic.

L’administració Valdés, per la seva banda, ha detectat un canvi pel que fa a la venda per finestreta. Segons el seu propietari, Jordi Garcia, la gent compra més dècims per encàrrec. D’aquesta manera, eviten que la gent, especialment la de més edat, hagi de comprar de manera presencial.