Fa tres mesos que el nou Mercat de Sant Antoni bull d’activitat però les carpes provisionals on es van instal·lar els paradistes durant les obres encara no s’han retirat del tot. La del carrer d’Urgell, on hi havia el Mercat Dominical, ja ha desaparegut però la de la ronda de Sant Antoni encara es manté i això no agrada als comerciants del voltant. Asseguren que amb l’estrena del nou mercat els han baixat les vendes.

Ara és buida, però durant gairebé una dècada va acollir les parades de producte fresc i els encants i, de retruc, se’n beneficiaven les botigues que hi ha en aquesta via. L’encarregada de la botiga Duldi, Míriam García, explica que els clients sortien i donaven una ullada als comerços del carrer. Però això ara ha canviat fins al punt que, afirma, els han baixat les vendes. De fet, des de la Ferreteria Ronda Sant Antoni, la Sílvia Mores assegura que la carpa és un mur perquè no els veuen.

Des de l’Ajuntament ja van dir que està previst retirar la carpa de la ronda de Sant Antoni al setembre i, posteriorment, vindrà la reurbanització de la via que, segons les previsions, s’allargarà durant 10 mesos.