Durant 9 anys, el mercat de Sant Antoni ha allotjat els seus comerciants en carpes provisionals. Ara que ja ha reobert les portes, l’Ajuntament començarà, aquest diumenge, les obres de retirada de les carpes provisionals situades al carrer d’Urgell i a la ronda de Sant Antoni.

Les obres començaran amb la retirada de la carpa del carrer Urgell, on s’ubicava el mercat dominical. El primer que es farà és retirar les plaques del sostre, ja que són de grans dimensions. Per poder fer-ho, es tallarà el trànsit fins el 19 d’agost entre Floridablanca i Tamarit. A més, s’ha tancat el perímetre de l’estructura mantenint 3 metres de pas a la vorera pels vianants. Mentre durin les feines també s’anul·larà el carril bici que passa pel carrer d’Urgell.

Des de l’Ajuntament, asseguren que està previst que el desmuntatge de la carpa i l’adequació del carrer d’Urgell acabi a finals del setembre ja que, malgrat que les feines grans acabaran abans del 19 d’agost, després es continuaran fent tasques de desconstrucció que no afectaran el trànsit, com la retirada dels darrers pilars o la reposició de les voreres.

Al setembre, començarà la retirada de les carpes de la ronda de Sant Antoni

D’altra banda, les carpes situades a la ronda d Sant Antoni, que van acollir les parades de producte fresc i els encants, seran desmuntades entre els mesos de setembre i novembre. Està previst que aquestes obres es facin de dilluns a dissabte de vuit del matí a vuit del vespre.