Les companyies d’inversió immobiliària Henderson Park i Hines han adquirit un solar de 20.000 metres quadrats al districte del 22@ que destinaran a construir una residència d’estudiants amb 750 places.

L’espai ocuparà mitja illa de carrer i s’anomenarà Aparto Diagonal Mar. A través d’un comunicat, les empreses han especificat que la residència estarà a 15 minuts a peu dels campus universitaris més propers. A més, en la mateixa línia que altres residències d’aquesta empresa, l’espai barceloní disposarà de piscina, gimnàs i altres instal·lacions esportives.

Les empreses no han concretat quan començaran les obres per edificar l’edifici, tot i que han assenyalat que l’objectiu és que estigui a punt de cara a l’inici del curs 2021-2022.

Barcelona, atractiva en el sector d’allotjament per a estudiants

Un dels fundadors de Henderson Park, Nick Weber, ha assegurat que Barcelona és una ciutat amb un “elevat atractiu” pel que fa a les inversions en l’allotjament per a estudiants. De fet, n’hi ha d’altres residències al 22@.

Per altra banda, el CEO de Hines a Europa, Lars Huber, ha destacat que Barcelona té una “oferta insuficient d’allotjaments de qualitat malgrat la popularitat de les seves universitats”.