Els caganers amb la imatge de Rosalía s’han exhaurit en poc més d’una setmana a la Fira de Santa Llúcia. De moment és l’única figura de la qual ja no en queda ni un exemplar. Un fet que ha sorprès l’empresa creadora Caganer.com. Responsables de l’empresa han explicat que no esperaven tant d’èxit. “Creiem que funcionarien molt els caganers de la sèrie de ‘La Casa de Papel'”, han explicat a betevé.

Gairebé no queden caganers en tot Barcelona: segons l’empresa, a les altres fires nadalenques de la ciutat en queden pocs exemplars. De fet diuen que ara hauran de treballar a correcuita per portar més exemplars a la ciutat i repartir-los entre la Fira de Santa Llúcia, el Port Vell i Sagrada Família. Caganer.com ha confirmat a betevé que a partir d’aquest dimarts es podrà tornar a adquirir a la Fira de Santa Llúcia.

Caganer Rosalia

La notícia arriba justament quan la cantant ha ofert dos concerts a Barcelona, al Palau Sant Jordi, amb totes les entrades exhaurides. De fet, alguns paradistes expliquen que els concerts han estat el detonant perquè l’artista desbanqui a les figures tradicionalment més venudes.

L’art de la Rosalía desbanca la política

Tradicionalment, les figures de polítics com l’expresident Carles Puigdemont, el nord-americans Obama i Trump o el capità del Barça, Leo Messi, són els més venuts. Aquest any però, Rosalia ha estat la primera a aconseguir esgotar la seva figura del caganer.

La figura de la cantant catalana és una de les moltes novetats d’enguany, juntament amb d’altres com la sèrie ‘La Casa de Papel’, l’activista Greta Thunberg o el president del PP, Pablo Casado.