Una de les grans estrelles de la música internacional, la catalana Rosalía, ofereix aquest dissabte el primer concert dels dos que s’han programat al Palau Sant Jordi. De fet, tot i que l’artista ja ha actuat a la ciutat, les cites d’aquest cap de setmana seran les primeres com a protagonista única en un gran recinte de Barcelona amb un aforament d’unes 15.000 persones.

Milers de fans de Rosalía fa hores que esperen al recinte per poder gaudir del concert. De fet, alguns han arribat de matinada per agafar un bon lloc a l’interior del Palau i escoltar el segon àlbum de la cantant, “El mal querer”, amb senzills estrella com ‘Malamente’, ‘Pienso en tu mirá’ o ‘Bagdad’, entre molts altres. També inclourà ja l’última cançó ‘A palé‘.

Alguns, expliquen a betevé que els va costar molt comprar les entrades. També han coincidit en el fet que la majoria la van conèixer a partir del treball ‘El mal querer’.

L’artista va oferir el seu primer bany de masses a Catalunya durant el Primavera Sound el mes de juny passat. En poc temps ha esdevingut una figura molt important en el panorama musical. A principis d’any va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2018 en la categoria de música.

Quan Rosalia va ser a betevé