La Fira de Nadal del Port Vell ja està en marxa a la plaça del Portal de la Pau. L’estrena s’ha ajornat un dia perquè el temporal de pluja i mar d’aquesta setmana va impedir enllestir els treballs de muntatge a temps. A primera hora d’aquest divendres les parades han obert amb normalitat, tot i que a l’arbre de Nadal gegant encara hi falten els darrers retocs. D’altra banda, l’encesa de llums amb l’espectacle inaugural a càrrec de la Fura dels Baus s’ha posposat fins aquest dissabte, 7 de desembre.

La creació d’aquest mercat de Nadal coincideix amb el 150è aniversari del Port. A les parades s’hi pot comprar artesania, decoració, productes d’alimentació i idees per fer regals. De moment, un dels punts que més admiració ha generat és la casa de Santa Klaus. Els primers curiosos han pogut passejar per aquest mercat amb l’aire tradicional dels països del Nord d’Europa.

A banda de la fira, el Port Vell també té altres atractius: un gran arbre de Nadal, que encara s’ha d’enllestir; la nòria, que ja ha tingut els primers passatgers, i un pessebre flotant que aquest dijous ja es va poder veure il·luminat.

Pessebre Port Vell il·luminat