Pere Chias

, president del Gremi de Restauració, ha reclamat mesures urgents al consistori. Ho ha dit en una entrevista a BTV, en què ha valorat també la reunió que va tenir amb Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcalde, fa només dos dies per valorar la normativa de les terrasses. Afirma que  “va ser cordial i es va mostrar perceptiu. Vam sortir satisfets de la trobada”.

Chias ha explicat que 235 agremiats han rebut una notificació que els informa de la caducitat del permís de la terrassa. Apunta que això comporta la pèrdua de 700 llocs de feina i una pèrdua econòmica del 60 % dels beneficis de cada negoci.

El president del Gremi de Restauració també s’ha mostrat en desacord amb el funcionament de la nova comissió tècnica que gestiona la normativa de terrasses: “No entenem que es fes un ple extraordinari en ple estiu, en què es va acordar constituir una comissió tècnica diferent de l’anterior, i que retarda els processos.” Apunta que en la trobada d’aquest divendres entre el gremi i la comissió espera que es facin palesos alguns dels canvis acordats amb el consistori.

Chias també ha dit que en els darrers mesos s’han reunit amb la resta de grups. Afirma que “tots han reaccionat bé, fins i tot CDC, que és qui ens va portar a aquesta situació”.