El Recinte Modernista de Sant Pau se suma a la llista de museus i equipaments culturals que ofereixen entrada gratuïta un cop al mes. Els ciutadans que ho desitgin podran accedir al conjunt modernista més gran d’Europa cada primer diumenge de mes de 9.30 a 15 h i passejar-se entre els jardins, túnels subterranis, cúpules, façanes i vitralls dissenyats per Lluís Domènech i Montaner.

Un estiu de Modernisme

Sant Pau forma part de la iniciativa Estiueja Modernisme i de l’1 de juliol al 15 de setembre els barcelonins poden gaudir de descomptes del 50 % en les entrades en conjunt amb 27 edificis modernistes més de la ciutat.  A més de la reducció del preu de l’entrada de 15 € a 7,5 €, també s’organitzen visites guiades en català de divendres a diumenge a les 12.30 h.

En les visites lliures i guiades el visitant pot recórrer alguns dels espais de més valor patrimonial d’aquest edifici com el Pavelló de Sant Rafael, que conserva l’interior tal com es va concebre a principis del segle XX, i conèixer l’evolució històrica de la institució i la seva aportació a la medicina.